Betaling

Det er muligt at betale med følgende kort: Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro. Din betaling bliver først trukket, når varen er sendt fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det godkendte beløb. Data krypteres med SSL (Secure Socket Layer) og sendes sikkert til PBS.

Fortrolighed

TPProfil behandler alle data omhyggeligt og med fortrolighed. Vi videregiver aldrig navne/adresse/oplysninger eller e-mails eller nogen som helst andre oplysninger til 3.part.

Ønsker du at ændre adresseoplysninger, til/framelde dig nyhedsbreve og flere andre ting kan du gøre dette under “Min konto”. Log ind med dit brugernavn og kodeord.

 

Datasikkerhed

For at handle via webshoppen, skal du registrere dig med følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Personoplysninger bruges udelukkende i forbindelse med en ordre. TPProfil behandler alle personoplysninger 100% fortroligt, og i overensstemmelse med persondataloven.

Kreditkortoplysninger sender krypteret til PBS med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Du kan kontrollere om du sender fra en sikker hjemmeside ved at se efter en hængelås nederst i din browser.

Vi anvender logstatistik til at finde tidligere ordrer, og så vi nemt kan finde dine personlige oplysninger via din e-mailadresse.